Return to site

P.R. objave - Techno Drive

LETNJI TEHNO MARATON NA MAKIŠU
- Domaći DJ-evi i specijalni gost iz Italije -
U letnjoj muzičkoj oazi na Makišu, novom festivalskom prostoru nadomak Savskog jezera, koji se nalazi na adresi Obrenovački drum broj 75, u subotu 25. jula 2015. godine, sa početkom u 18 časova, održaće se jednodnevni festival „Techno Drive“, u organizaciji „Route 011“.
Ljubitelji elektronske muzike moći će da uživaju u dvadesetočasovnom tehno maratonu, na kojem će
nastupiti veteran beogradske tehno scene Boža Podunavac, internacionalno poznati producent i DJ Dejan Milićević, kao i Speedy, mladi beogradski DJ i producent, koji je za kratko vreme osvojio domaću tehno publiku.
Pored domaćih veterana i mlađih snaga, na sceni će se naći i specijalni gost iz Italije Jacopo Ferrari.
Njegove trake se puštaju u najboljim klubovima širom sveta i jedan je od najperspektivnijih DJ-eva i producenata na italijanskoj sceni. Istakao se 2012. godine, kada je, posle odličnih kritika od strane DJ-eva poput John Aquaviva-e i Pirupa-e, pet puta zaredom objavljivao materijale pod okriljem jedne od najboljih italijanskih izdavačkih kuća „Natura Viva“, koja je proslavila mnoga sada internacionalno poznata imena iz sveta dj-inga (Dubfire, Oxia, Format
B, Nicole Moudaber, Oliver Huntemann, Sam Paganini i Carlo Lio). U januaru 2014. godine, njegovo izdanje „Limp Lamp“ se našlo među favoritima Beatport portala, puštano je na Ibiza Global Radiju i podržano od strane svetski poznatih producenata kao što su Richie Hawtin i Marco Carola. Nastupao je sa svetski popularnim imenima, a među njima su i Jeff Mills, Maceo Plex, Len Faki, Alan Fitzpatrick, Danny Daze, Mathias Kaden, Audio Injection, Tommy Four Seven, Alex Bau i Marc Broom.
Za warm up su zaduženi sve popularniji DJ duo iz Užica Luka Vuković i Ivan Radojević, tehno dama
Loco Baby, samLuda i Milovan Stojanović, dok će na after party-ju muziku puštati Concrete DJz, ekipa poznata po „tvrdom“ zvuku, zatim “Belgrade Afterhours” dvojac Mancha i Dj Mark Panic, kao i Aleksandar Rajić i Dušan Lazović.
U okviru festivala biće organizovana interaktivna izložba umetničkih radova kreativnog centra „Bizzare
Bazzare“ koji okuplja mlade umetnike. Na samom događaju nekolicina njih će se baviti oslikavanjem murala, street art-om i grafitima. 
Ulaznice za „Techno Drive“, po promotivnoj ceni od 500 dinara, mogu se kupiti na svim prodajnim mestima DD Tickets www.ddtickets.rs i Gigstix www.gigstix.com, a na ulazu će cena karte iznositi 600 dinara. Takođe, u prodaji su i VIP ulaznice po promotivnoj ceni od 1000 dinara, dok će na dan žurke koštati 1200 dinara.
Organizovan prevoz od Slavije do festivalskog platoa i nazad.
DVADESET SATI MUZIKE I INTERAKTIVNI UMETNIČKI SADRŽAJ NA MAKIŠU
– Dejan Milićević, Boža Podunavac, DJ Speedy i Jacopo Ferrari hedlajneri festivala „Techno Drive“ -
Internacionalno poznati DJ i producent Dejan Milićević, začetnik elektronske scene u Srbiji Boža Podunavac, mladi predstavnik tehno zvuka DJ Speedy i specijalni gost iz Italije Jacopo Ferrari hedlajneri su dvadesetočasovnog festivala Techno Drive namenjenog ljubiteljima elektronske muzike, u organizaciji Route 011.
Festival počinje u subotu, 25. jula, u 18 časova, a biće održan u letnjoj muzičkoj oazi na Makišu, novom festivalskom prostoru nadomak Savskog jezera, koji se nalazi na adresi Obrenovački drum broj 75.
Pored hedlajnera, na sceni će se te večeri naći i DJ duo iz Užica Luka Vuković i Ivan Radojević, tehno dama Loco Baby, samLuda i Milovan Stojanović, koji su zaduženi za zagrevanje. Za atmosferu na after party-ju pobrinuće se Concrete DJz, Belgrade Afterhours dvojac Mancha i Mark Panic, Aleksandar Rajić i Dušan
„Pozivam sve ljubitelje savremene klupske muzike da dođu na Makiš u subotu, da upotpunimo festivalsko leto u Beogradu trenutno najatraktivnijim DJ lajnapom“ poručio je pionir tehno zvuka Boža Podunavac.
Pored poznatih domaćih imena, na ovom festivalu će se našoj publici predstaviti i Jacopo Ferrari, jedan od najperspektivnijih DJ-eva i producenata na italijanskoj sceni.
„Veoma sam uzbuđen zbog dolaska u Beograd. Prvi put ću nastupati u Srbiji i radujem se upoznavanju sa novom publikom. Očekujem dobru muziku i spektakularan provod. Vidimo se na Techno Drive-u“, istakao je Jacopo Ferrari.
Posetioci festivala će, kroz interaktivni umetnički sadržaj, moći da učestvuju u stvaranju murala, crtanju grafita i street art-u, zajedno sa mladim umetnicima kreativnog centra Bizzare Bazzare.
Ulaznice za Techno Drive, po promotivnoj ceni od 500 dinara, mogu se kupiti na svim prodajnim mestima DD Tickets-a i Gigstix-a, a na ulazu će cena karte iznositi 600 dinara. Takođe, u prodaji su i VIP ulaznice po promotivnoj ceni od 1000 dinara, dok će na dan žurke koštati 1200 dinara.
Do novog festivalskog prostora posetioci će moći da dođu i organizovanim prevozom, koji će kretati sa Slavije u periodu od 19 časova u subotu do 6 časova u nedelju, a obezbeđen je i povratak.
Video najava: www.youtube.com/watch?v=LGl1JJBsHqY
www.facebook.com/route011
www.facebook.com/events/390689444389032
All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly