Return to site

Jacopo Ferrari - Headliner / Techno Drive

Techno Drive - 25.07 // Route 011

TECHNO DRIVE FESTIVAL – Jacopo Ferrari

„Veoma sam uzbuđen zbog dolaska u Beograd. Prvi put ću nastupati u Srbiji i radujem se upoznavanju sa novom publikom. Očekujem dobru muziku i spektakularan provod. Vidimo se na Techno Drive-u“, istakao je Jacopo Ferrari, specijalni gost iz Italije i jedan od hedlajnera dvadesetočasovnog festivala Techno Drive namenjenog ljubiteljima elektronske muzike, u organizaciji Route 011. Festival počinje u subotu, 25. jula, u 18 časova, a biće održan u letnjoj muzičkoj oazi na Makišu, novom festivalskom prostoru nadomak Savskog jezera, koji se nalazi na adresi Obrenovački drum broj 75.

Jacopo Ferrari je rođen u Veroni 1987. godine. Njegove trake se puštaju u najboljim klubovima širom sveta i jedan je od najperspektivnijih DJ-eva i producenata  na italijanskoj sceni.

Nakon rada po najboljim klubovima Severne Italije, prelazi na produkciju i 2011. godine objavljuje svoj prvi singl za poznati Milanski lejbl „Traxacid“.

Istakao se 2012. godine, kada je, posle odličnih kritika od strane DJ-eva poput John Aquaviva-e i Pirupa-e, pet puta zaredom objavljivao materijale pod okriljem jedne od najboljih italijanskih izdavačkih kuća „Natura Viva“, koja je proslavila mnoga sada internacionalno poznata imena iz sveta DJ-inga (Dubfire, Oxia, Format B, Nicole Moudaber,

Oliver Huntemann, Sam Paganini i Carlo Lio).

U januaru 2014. godine, njegovo izdanje „Limp Lamp“ se našlo među favoritima Beatport portala, puštano je na Ibiza Global Radiju i podržano od strane svetski

poznatih producenata kao što su Richie Hawtin i Marco Carola.

Nakon svega dva meseca, pridružuje se izdavačkoj kući „WTF Music“, koja je proslavila sledeće izvođače: DJ Boris, Oscar L, Zenbi, DJ Fronter, George Privatti, JUST2, Luca M, Namito, Kiko, Cuartero, Jerome Robins, D-Unity, Alex Mine, Maverickz, Adrian Hour, Da Fresh, Paul Strive, Saeed Younan, Rob Mirage, Tony Dee, Mike Newman.

Njegovo izdanje „Mi playa“ remiksovano je od strane mladih italijanskih umetnika Danilo Trombino (Natura Viva) i Angelo Raguso

(Monique Musique / Hotfingers / Selected / WTF music).

Nastupao je sa svetski popularnim imenima, a među njima su i Jeff Mills, Richie Hawtin, Maceo Plex, Len Faki, Alan Fitzpatrick, Danny Daze, Mathias Kaden, Audio Injection, Tommy Four Seven, Alex Bau i Marc Broom.

U njegovim setovima uvek pronalazi odličan balans između tech house-a i techno-a, prožeti dugim pauzama i pucketavim brejkovima, bukvalno obaraju publiku sa nogu.

Pored njega, na sceni će se te večeri naći i pionir elektronskog zvuka u Srbiji, Boža Podunavac, internacionalno poznati DJ i producent Dejan Milićević i mladi predstavnik tehno zvuka DJ Speedy.

Za zagrevanje su zaduženi sve popularniji DJ duo iz Užica Luka Vuković i Ivan Radojević, tehno dama  Loco Baby, samLuda i Milovan Stojanović.

Za atmosferu na after party-ju pobrinuće se Concrete DJz, Belgrade Afterhours dvojac Mancha i Mark Panic, Aleksandar Rajić i Dušan Lazović.

              Ulaznice za „Techno Drive“, po promotivnoj ceni od 500 dinara, mogu se kupiti na svim prodajnim mestima DD Tickets-a i Gigstix-a, a na ulazu će cena karte iznositi 600 dinara. Takođe, u prodaji su i VIP ulaznice po promotivnoj ceni od 1000 dinara, dok će na dan žurke koštati 1200 dinara.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly