Return to site

Dejan Milićević - Headliner / Techno Drive

Techno Drive - 25.07 // Route 011

TECHNO DRIVE FESTIVAL – Dejan Milićević

„Poziv svim ljubiteljima elektronike na event koji je ujedno i clash generacija dj-eva. Old school vs New school“ internacionalno poznati umetnik čiji DJ setovi donose fantastičnu atmosferu u klubove i na festivale širom sveta, od Ibize do Ukrajine, Dejan Milićević, koji je ujedno i jedan od hedlajnera dvadesetočasovnog festivala Techno Drive namenjenog ljubiteljima elektronske muzike, u organizaciji Route 011. Festival počinje u subotu, 25. jula, u 18 časova, a biće održan u letnjoj muzičkoj oazi na Makišu, novom festivalskom prostoru nadomak Savskog jezera, koji se nalazi na adresi Obrenovački drum broj 75.

Dejan Milićević je počeo da se bavi DJ-ingom davne 1995. godine, još kao petnaestogodišnjak u malom beogradskom klubu "Omen", nastupajući zajedno sa renomiranim Božom Podunavcem. U januaru 1996. godine po prvi put sarađuje sa DJ Markom Nastićem, kada i nastaje Teenage Techno Punks (TTP) projekat. Ono što u to vreme karakteriše TTP je "back2back" nastup koji obiluje tvrdim tehno zvukom sa prizvukom funky bass linija. Već 1998. godine TTP biva proglašen za najbolji tehno duo u zemlji, a tada i počinje TTP manija. Ubrzo zatim kreću brojna gostovanja širom zemalja bivše SFRJ, gde se TTP susreću sa velikim pozitivnim odzivom publike, kao i potvrdom da je muzika, u ovom slučaju tehno, univerzalni jezik. Dejan je nastupao na različitim manifestacijama u više zemalja, a krajem devedesetih postiže i rekord sa neverovatnih 250 nastupa za samo godinu dana.

Izdao je preko 80 singlova, a 2011. je godina izdanja njegovog debi albuma „Trust and the Purpose“ (Gillesku Records) čiji je tiraž izdanja na vinilima prodat za samo pet. Sledeći album “Just Keep Talking Girl” koji je izdao 2012. godine za lejbl “Plastic City” je takođe dobio ogroman feedback od publike. Definitivno, 2013.godine započinje svoj vinyl – digitalni lejbl “Tit0” (Tit Zero Recordings). Na prvom izdanju na mikrofonu se nalazi i legendarni Dj Rush iz Čikaga.

Dejanov muzički stil je miks hausa i tehna u kome se oseća ukus njegovog velikog iskustva i duge karijere.

Pored njega, na sceni će se te večeri naći i začetnik elektronske scene u Srbiji Boža Podunavac, mladi predstavnik tehno zvuka DJ Speedy

i specijalni gost iz Italije Jacopo Ferrari.

Za zagrevanje su zaduženi sve popularniji DJ duo iz Užica Luka Vuković i Ivan Radojević, tehno dama  Loco Baby, samLuda i Milovan Stojanović.

Za atmosferu na after party-ju pobrinuće se Concrete DJz, Belgrade Afterhours dvojac Mancha i Mark Panic, Aleksandar Rajić i Dušan Lazović.

              Ulaznice za „Techno Drive“, po promotivnoj ceni od 500 dinara, mogu se kupiti na svim prodajnim mestima DD Tickets-a i Gigstix-a, a na ulazu će cena karte iznositi 600 dinara. Takođe, u prodaji su i VIP ulaznice po promotivnoj ceni od 1000 dinara, dok će na dan žurke koštati 1200 dinara.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly